Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Kulinarični trik: voda od kuhanih testenin je tekoče zlato – ne zavrzite je
KULINARIČNI TRIK
Revolucija za zajtrk: dodajte eno ključno sestavino in umešana jajca bodo kot iz hotela
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
NASVET
Kos mesa, ki ga skoraj nihče ne kupuje, je poceni in popoln za kosilo
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Kaj počnejo nevronske mreže v mobilnikih in ali jih potrebujemo?
ZANIMIVOST
Zakaj so nogavice bolj umazane od stranišča (in nikar jih ne obujte dvakrat)
Pogovor
Konec zimske pravljice? Zakaj Alenka Dovžan zadnja tri leta sploh ne stopi na smuči
Aktualni filmi
Ko vrzeli zapolni domišljija: je res tragična sinova smrt navdihnila mojstrovino?
Zdravo sadje
Pomaranče – kraljica zime z zgodovino, ki diši po praznikih
Božično drevesce in vaša mačka: napaka z okraski, ki pa je lahko usodna
Novi mesec, nova rast
Tudi novembra Slovenija pridno kupovala nove avte, preseneča pa korejska znamka
Kmetijski nasveti
Snežna kepa vsako leto gola? To je pravi škodljivec in rešitev, ki deluje
Zdravje
Strokovnjaki so prepričani: praznične jedi lahko pripravimo na zdrav način
VIRALNO
Pilot, umirajoči otrok in hladna zavrnitev: ta viralni posnetek je prevara leta
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
recepti
Priprava sarm ali zakaj je treba zaupati babicam in ne umetni inteligenci?
Spletne strani s kuharskimi recepti so v zadnjih dveh desetletjih postale pravi internetni žanr, a letos njihovi ustvarjalci doživljajo hud udarec. Poročajo o nenavadno velikem padcu števila obiskovalcev, kar se odraža v manjših prihodkih. Kaj je razlog?
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Nedeljsko kosilo
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Nedeljsko kosilo
Ste že slišali za »volilno svinjino«? Nenavadna tradicija, ki jo Danci obožujejo
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
ocena gostilne
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Po domače
To je najcenejše kosilo v Brdih: šest jedi in vsa pijača za samo 14 evrov
Ocena gostilne
Valeria 1904: Po domače, tržaško in kraško
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Domači nasvet
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
intervju
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Ormož
Po enem letu iz Drave potegnili več sto steklenic vina in penine
Vino
Vina kot naložbeno blago
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×