Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
Kulinarika
Ameriška prepoved tiktoka bi prizadela tudi slovenske uporabnike
Vseživljenjsko učenje
Odločujočo vlogo pri učenju imata notranji vzgib in motivacija
Rumene novice
Filip Flisar spregovoril o svoji zadnjici, Kordiša in Tomičevo povabili v Venezuelo
Potresi
Če bi se Petrinja zgodila v Ljubljani, bi imeli 8400 porušenih stavb
po požarih
Brez svojega doma v Los Angelesu ostali Mel Gibson in številni drugi
Princ Harry in Meghan za ameriško režiserko kot lovca na nesreče
ločitev
Konec za nekdanji najmočnejši škotski politični par
nadlegovanje
Kultni pisatelj Gaiman pod plazom obtožb
Obletnica
Zastavin yugo praznuje: glavobol, a tudi dober zaslužek
Oskrba zavrženih živali
Kdo naj prispeva in kdo ne? Vsi ali nihče
Recept: Pohani piščančji fileji iz pečice z medeno omako
Nedeljsko kosilo
Linška torta, slaščičarska klasika avstrijske kuhinje
Ocena gostilne
Ribji piknik na Sončnem nabrežju
Izbor
Vino meseca: Šampanjec Charles Heidsieck Brut Reserve NV
intervju
Timon Brataševec, oljkar: Računalniško vodena pridelava oljk
SIT FIT
Recept: Ekspresne cimetove rolice
Po domače
Gostilna Švab Hrastovlje: Po istrsko veselo pri Mrtvaškem plesu
intervju
Emilija Pavlič: Ženske bi morale biti ponosne, da znajo kuhati
IDEJA ZA KOSILO
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
Ocena gostilne
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
intervju
Simon Simčič, vinar: Želimo ostati butična peničarska hiša
PREDLOGI
Pet receptov za bolj pestro silvestrovo
SIT FIT
Recept: Pomarančni mousse s piškoti
pregled
Spremembe na gostinskem trgu: Odprti, zaprti in prenovljeni lokali
Kot vsako leto so se tudi letos zgodile mnoge spremembe na našem gostinskem trgu. Množica ljubiteljskih ali profesionalnih gostincev se je, na žalost, to je treba reči, usmerila predvsem na turiste, ki veljajo za nekakšne dežurne rešitelje te gospodarske panoge.
Recept
Kremna lečina omaka s polento
Predlog
Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
IDEJA ZA KOSILO
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
PREDLOGI
Pet receptov za bolj pestro silvestrovo
Recept: Pohani piščančji fileji iz pečice z medeno omako
Nedeljsko kosilo
Linška torta, slaščičarska klasika avstrijske kuhinje
SIT FIT
Recept: Ekspresne cimetove rolice
Sit Fit
Recept: Neverjetna solata z listnatim ohrovtom
Jed vseh slojev
Žolca – poslastica iz kolagenske juhe
Japonska
Tempura, hrustljavo japonsko cvrtje, s pestro zgodovino
SIT FIT
Recept: Pica z brstičnim ohrovtom in piščančjimi čevapčiči
ocena gostilne
Gostilna pri Zgornjem Kirnu: Prijazna klasika pod Krimom
Moderna kuhinja
Najboljša picerija na severu – i Tigli
Po domače
Gostilna Pri lipi Maribor: Pri najboljši pohani kuri na Štajerskem
Ocene gostiln
Leskovački dvor: Mali Leskovac za Bežigradom
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
pregled
Spremembe na gostinskem trgu: Odprti, zaprti in prenovljeni lokali
Ocena gostilne
Ribji piknik na Sončnem nabrežju
Po domače
Gostilna Švab Hrastovlje: Po istrsko veselo pri Mrtvaškem plesu
Ocene gostiln
Gostilna Kunst: Po domače brez domačih sil
Ocene gostiln
Kosilo s spektakularnim pogledom na Blejski otok
Ocene gostiln
San Mauro: Konoba s prašičema na straži
Unescova zaščita
Minas – sir iz rudnikov zlata
Reportaža
Japonska kulinarika je več kot le suši in ramen
intervju
Emilija Pavlič: Ženske bi morale biti ponosne, da znajo kuhati
Izbor
Vino meseca: Šampanjec Charles Heidsieck Brut Reserve NV
Timon Brataševec, oljkar: Računalniško vodena pridelava oljk
čokoladomanija
Dubajska čokolada postala hit letošnjih praznikov. Kriv je tiktok
Madžarska
Michelinova zvezdica tik za slovensko mejo
slastne kroglice
Fritule, miške …, ko zadiši po praznikih
Unescova zaščita
Arabska kava kot simbol radodarnosti in povezovanja družbe
intervju
Pekovski izziv: Paneton je za peke enako, kot je Everest za alpiniste
Mozart kroglice
Po 127 letih ustavili proizvodnjo legendarne avstrijske slaščice
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×