S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Priprava sarm ali zakaj je treba zaupati babicam in ne umetni inteligenci?
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
V KUHINJI
Kulinarični trik: voda od kuhanih testenin je tekoče zlato – ne zavrzite je
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Skriti bohinjski zaklad: do Adama in Eve le po neoznačeni stezici
marketing
Spletni trend: talibani vas z bizarnimi videi in »vplivneži« vabijo v Afganistan
Fenomen
Starost? Samo izgovor! Pri 101 letu vsak dan dviguje uteži v telovadnici
RAZREŠENA SKRIVNOST
Znanstveniki odkrili, kako in zakaj je kuga umorila toliko naših prednikov
Nevarni oglasni panoji ob cestah
Pozor, hudo kosmata ženska na cesti!
Hrvaško navijačico Ivano Knoll priporočil tudi slavni David Guetta
estrada
Ana Ivanović in Schweinsteiger uradno začela postopek ločitve
estrada
Aca Lukas razjezil Dodika
estrada
Hrvaški raper Stoka iskreno o zasvojenosti z drogami in bogu
Deepfake
Zlovešča taktika: znani zdravniki na tiktoku prodajali sumljiva dopolnila
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ormož
Po enem letu iz Drave potegnili več sto steklenic vina in penine
KUHINJA
Kulinarična enigma: zakaj je vaš golaž preveč voden in kako to popraviti
Vino
Vina kot naložbeno blago
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
klub franci
"Naročijo tudi pet metrov pijače"
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Če so se pri nas koline ohranile predvsem kot domač, družinski dogodek, so se v Avstriji razvile v vrhunski kulinarični spektakel. Gostje tam lahko sami primejo za nož, kladivo ali mlin in pomagajo pri pripravi prašiča.
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Nedeljsko kosilo
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Nedeljsko kosilo
Ste že slišali za »volilno svinjino«? Nenavadna tradicija, ki jo Danci obožujejo
Nedeljsko kosilo
Po naključju do svetovne slave: ta jed je nastala iz ostankov v kuhinji
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Po domače
To je najcenejše kosilo v Brdih: šest jedi in vsa pijača za samo 14 evrov
Ocena gostilne
Valeria 1904: Po domače, tržaško in kraško
Ocena gostilne
Gostilna Ribič: Morje in ribe na bregu Drave
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Ormož
Po enem letu iz Drave potegnili več sto steklenic vina in penine
Vino
Vina kot naložbeno blago
klub franci
"Naročijo tudi pet metrov pijače"
izbor
Najboljše vino na svetu je Château d'Issan Margaux
intervju
Janko Štekar, vinogradnik in vinar: Pridelujem vina, ki so všeč meni in mojim kupcem
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×