Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Kulinarični trik: voda od kuhanih testenin je tekoče zlato – ne zavrzite je
KULINARIČNI TRIK
Revolucija za zajtrk: dodajte eno ključno sestavino in umešana jajca bodo kot iz hotela
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
NASVET
Kos mesa, ki ga skoraj nihče ne kupuje, je poceni in popoln za kosilo
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Slovenija bo danes razdeljena na srečneže na soncu in nas ostale v loncu
v Dubaju
Kako je Mate Rimac povezan z najdražjim penthousom na Bližnjem vzhodu?
Zdravnikov nasvet
Vas pogosto zebe, tudi ko je toplo? To lahko kaže na resne težave
Videoigre
Majhen evropski studio spisal pravljico: Clair Obscur je videoigra leta
LUČKE
Dva milijona lučk in 35 hektarjev čarobnosti v Arboretumu Volčji Potok
Zakaj so morali Porsche, Volvo in Fiat preimenovati svoje modele – MG pa ne
Rekordnih pet
Razkrite plače v ameriški ligi: kdo služi največ in kako visoko sta Slovenca?
Pomoč v stiski
Izjemen odziv: Otrokom, ki ostanejo brez atija, je treba pomagati
Črno-belo
Spomin na čas, ko je Maximarket obiskalo 83.000 ljudi, med njimi tudi Tito
Znanost
Spremembe DNK polarnih medvedov: prilagajanje na globalno segrevanje
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
recepti
Priprava sarm ali zakaj je treba zaupati babicam in ne umetni inteligenci?
Spletne strani s kuharskimi recepti so v zadnjih dveh desetletjih postale pravi internetni žanr, a letos njihovi ustvarjalci doživljajo hud udarec. Poročajo o nenavadno velikem padcu števila obiskovalcev, kar se odraža v manjših prihodkih. Kaj je razlog?
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Nedeljsko kosilo
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Nedeljsko kosilo
Ste že slišali za »volilno svinjino«? Nenavadna tradicija, ki jo Danci obožujejo
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
ocena gostilne
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Po domače
To je najcenejše kosilo v Brdih: šest jedi in vsa pijača za samo 14 evrov
Ocena gostilne
Valeria 1904: Po domače, tržaško in kraško
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Domači nasvet
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
intervju
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Ormož
Po enem letu iz Drave potegnili več sto steklenic vina in penine
Vino
Vina kot naložbeno blago
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×