Restavracija Dveri Pax: Slovenski odgovor avstrijskim restavracijam ob meji
Za razvajanje brbončic: Michelinove zvezdice na naši meji
Jang – južnokorejske omake za zdravje in dolgo življenje
Vinar Matjaž Babič: Refošku moramo povrniti nekdanji sloves
Ocene gostiln
Ljubljanski bistro Papillon: Preozke mize, kaos v strežbi, visoke cene ...
Unescova zaščita
Lončena peč, ki je tudi središče družinskega in družabnega življenja
Vino meseca
Rebula linije Krasno 2022
intervju
Bogdan Mak, kmetovalec: Konoplja se še kar povezuje z narkomani
Kitajska specialiteta
Piščanec za Trumpa
Največji ljubimec kot frizer
Pravni leksikon
Na kaj paziti, ko prodajate ali kupujete stanovanje prek nepremičninske družbe
Širjenje okužb
Zdi se, da je letos virusov več in so bolezni hujše – je to res?
Psihološke manipulacije
Kaj pomeni, ko nas manipulator stisne v trikotnik
Pisatelji o herojstvu
Tiha jeza, ko je duhovščina v osrednji Sloveniji zavajala moške z domobranstvom
Gosta in bogata grahova čorba
NASVET
Dilema: ali je zamrznjena hrana kakovostna in priporočljiva za nakup?
Ocena gostilne
Gostilna Kekec: Največji florentinec in naše najboljše palačinke
Veganska kuharica
Barbara Radojlovič: V veganskih jedeh ne iščemo mesnih okusov
sit fit
Recept: Čili con carne oziroma odličen mesni čili s papriko in fižolom
colcannon
Sveta preproščina ali krompirjev pire po irsko
Unescova zaščita
Maniokin kuskus kot simbol družabnosti in tradicije
Prehrana
Najboljše je iz Ljubljane. In kaj je potrebno za dobro kislo zelje?
Testenine
Globalna uspešnica iz sedmih sestavin
okusen recept
Zdrava zelenjava, ki ščiti pred številnimi boleznimi
Ocena gostilne
Hiša Pod Gradom: Slovenska gostilna ali še ena turistična past
Vino
Ekstremni letniki prinesejo dobre rezultate
Unescova zaščita
Fäbod in seter: švedske in norveške planšarske kmetije

sit fit
Recept: V pečici pečen riž z zelenjavo in sirom
To je slastna jed z rižem, zelenjavo in čudovitih okusov, za piko na i pa poskrbi nebeški sloj stopljenega sira. Najboljša stvar pa ni le okus, ampak tudi enostavna priprava, saj po nekaj minutah začetne priprave vse ostalo delo opravi pečica. Noro dobro!
Kitajska specialiteta
Piščanec za Trumpa
Testenine
Globalna uspešnica iz sedmih sestavin
sit fit
Recept: V pečici pečen riž z zelenjavo in sirom
Gastronomska posebnost
Gosta in bogata grahova čorba
Recept: Čili con carne oziroma odličen mesni čili s papriko in fižolom
colcannon
Sveta preproščina ali krompirjev pire po irsko
SIT FIT
Recept: Enostavni jogurtovi bejgli oz. okrogle štručke
Knapovska jed
Ste že pripravljali grenadirmarš, vojaško bombo ogljikovih hidratov?
Recept
Kremna lečina omaka s polento
Predlog
Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
IDEJA ZA KOSILO
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
Ocene gostiln
Ljubljanski bistro Papillon: Preozke mize, kaos v strežbi, visoke cene ...
Ocena gostilne
Restavracija Dveri Pax: Slovenski odgovor avstrijskim restavracijam ob meji
Ocena gostilne
Hiša Pod Gradom: Slovenska gostilna ali še ena turistična past
Ocena gostilne
Gostilna Kekec: Največji florentinec in naše najboljše palačinke
Die Weinbank v Ernovžu: Največ, kar lahko dobite na Štajerskem
kulinarični vodnik
Avstrija ima 82 restavracij z Michelinovimi zvezdicami. Kje so najbližje?
ocena gostilne
Gostilna pri Zgornjem Kirnu: Prijazna klasika pod Krimom
Moderna kuhinja
Najboljša picerija na severu – i Tigli
Po domače
Gostilna Pri lipi Maribor: Pri najboljši pohani kuri na Štajerskem
Ocene gostiln
Leskovački dvor: Mali Leskovac za Bežigradom
Ocena gostilne
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
Unescova zaščita
Lončena peč, ki je tudi središče družinskega in družabnega življenja
Vino meseca
Rebula linije Krasno 2022
intervju
Bogdan Mak, kmetovalec: Konoplja se še kar povezuje z narkomani
Visoka kulinarika
Za razvajanje brbončic: Michelinove zvezdice na naši meji
Jang – južnokorejske omake za zdravje in dolgo življenje
intervju
Vinar Matjaž Babič: Refošku moramo povrniti nekdanji sloves
Prehrana
Najboljše je iz Ljubljane. In kaj je potrebno za dobro kislo zelje?
Unescova zaščita
Fäbod in seter: švedske in norveške planšarske kmetije
Veganska kuharica
Barbara Radojlovič: V veganskih jedeh ne iščemo mesnih okusov
Unescova zaščita
Maniokin kuskus kot simbol družabnosti in tradicije
bolezen grenkega raka
Požrešno modro rakovico napada parazit
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×