Zakaj se pred imenom Augusta Escoffierja klanjajo vsi kuharski mojstri
Makaroni s sirom: v Ameriki priljubljena jed antičnega Rima
Simpatična prleška gostija, streljaj od Gornje Radgone
Podelili nagrade najboljših v Sloveniji: Chef leta 2025 je Tomaž Kavčič
intervju
Miha Dežman, kmetovalec: Da so pašna jajca res boljša, drži
Samostojni obrok ali predjed
Hačapuri ali bogata gruzijska pogača s sirom
Legendarni kuharji
Tajna agentka, ki je Američane naučila kuhati
Ocena gostilne
Gostilna Pr’ Lectar: Gorenjsko lomastenje po Stari Ljubljani
PREDELAVA ODPADKOV
S kokošmi nad zavrženo hrano
Špela Rozin: Res je veliko spominov, a kaj, ko ni časa za pisanje življenjepisa …
test
Suzuki swift: Skoraj popoln mestni avto
E-intervju
Frontman zasedbe RAI kmalu v osmrtnicah
test zmogljivosti
Umetna inteligenca povsem pogrnila na novem testu
družbena omrežja
Facebook končno priznal zgrešeno strategijo
Je princ Harry nasilnež?
Intervju
Slobodan Maksimović o Zoranu Predinu: Je iskren in duhovit človek
Kontroverzni glasbenik
Thompson v 24 urah prodal 280.000 vstopnic za koncert v Zagrebu
smrt psičke
Lindsey Vonn žaluje: »Zapustila nas je moja sladka, sladka Lucy«
Dobre zgodbe Evrope
Koga zanima diskriminacija ranljivih skupin
Izbirali najboljše malvazije. Katere so?
Najbolj priljubljena hitra prehrana
Niso vse pice nujno napolitanske. Kdo ni podlegel trendu?
Sladka pregreha
Pecivo, ki se je uprlo zobu časa
Unescova zaščita
Ste že slišali za bogat in lahko prebavljiv brezglutenski kasavin kruh?
Ocena gostilne
Posestvo Gjerkeš: Moderna prekmurska kulinarična poezija
Pust
Pust lačnih ust: S peko krofov začeli pred drugo uro zjutraj
intervju
Aleš Čebašek, distributer vin: Tujci slabo poznajo slovenska vina
intervju
Stanislav Budič, specialist za žganjekuho: Marsikatero žganje se naredi po bližnjici
Po domače
Gostilna Pr' Jur, Katarina nad Ljubljano: Skoraj popolno nedeljsko kosilo
Kraljevski indijski kari
Piščančja korma, ki osvaja svet
Ocena gostilne
Zagrebški bistro, od katerega se lahko marsikaj naučimo
Teden restavracij
Vrata odpira rekordno veliko število restavracij
kulinarika
Skriti dragulj Istre so limske ostrige

Unescova zaščita
Priprave se učijo v vrtcu: jed, ki pooseblja samostojnost Severne Koreje
Tako kot južnokorejski kimči se je na Unescovem gastronomskem seznamu nesnovne dediščine človeštva znašel še severnokorejski kimči.
Samostojni obrok ali predjed
Hačapuri ali bogata gruzijska pogača s sirom
Zanimiva mešanica
Makaroni s sirom: v Ameriki priljubljena jed antičnega Rima
Kraljevski indijski kari
Piščančja korma, ki osvaja svet
Sladka pregreha
Pecivo, ki se je uprlo zobu časa
Najobilnejša enolončnica kot poklon podeželski kuhinji
Rožata
Dalmatinski odgovor na francoski crème caramel ali španski flan
Kitajska specialiteta
Piščanec za Trumpa
Testenine
Globalna uspešnica iz sedmih sestavin
sit fit
Recept: V pečici pečen riž z zelenjavo in sirom
Gastronomska posebnost
Gosta in bogata grahova čorba
sit fit
Recept: Čili con carne oziroma odličen mesni čili s papriko in fižolom
Ocena gostilne
Gostilna Pr’ Lectar: Gorenjsko lomastenje po Stari Ljubljani
OcenA gostilnE
Simpatična prleška gostija, streljaj od Gornje Radgone
Po domače
Gostilna Pr' Jur, Katarina nad Ljubljano: Skoraj popolno nedeljsko kosilo
Ocena gostilne
Zagrebški bistro, od katerega se lahko marsikaj naučimo
Posestvo Gjerkeš: Moderna prekmurska kulinarična poezija
Ocene gostiln
Trattoria alla Luna: Gostilna, v kateri kar vrvi od lačnih gostov
Po domače
Izletniška kmetija Kotrle, Parecag: Skoraj kot konoba na naši strani Istre
Ocene gostiln
Ljubljanski bistro Papillon: Preozke mize, kaos v strežbi, visoke cene ...
Ocena gostilne
Restavracija Dveri Pax: Slovenski odgovor avstrijskim restavracijam ob meji
Ocena gostilne
Hiša Pod Gradom: Slovenska gostilna ali še ena turistična past
Ocena gostilne
Gostilna Kekec: Največji florentinec in naše najboljše palačinke
intervju
Miha Dežman, kmetovalec: Da so pašna jajca res boljša, drži
Legendarni kuharji
Tajna agentka, ki je Američane naučila kuhati
Legendarni kuharji
Zakaj se pred imenom Augusta Escoffierja klanjajo vsi kuharski mojstri
intervju
Stanislav Budič, specialist za žganjekuho: Marsikatero žganje se naredi po bližnjici
Vrata odpira rekordno veliko število restavracij
kulinarika
Skriti dragulj Istre so limske ostrige
Unescova zaščita
Priprave se učijo v vrtcu: jed, ki pooseblja samostojnost Severne Koreje
vino
Izbirali najboljše malvazije. Katere so?
Unescova zaščita
Ste že slišali za bogat in lahko prebavljiv brezglutenski kasavin kruh?
Pust
Pust lačnih ust: S peko krofov začeli pred drugo uro zjutraj
intervju
Aleš Čebašek, distributer vin: Tujci slabo poznajo slovenska vina
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×