Kremna lečina omaka s polento
Kulinarika
Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
Gostilna Pri lipi Maribor: Pri najboljši pohani kuri na Štajerskem
Raziskava je pokazala, da ni vseeno, kako pražimo čebulo ali česen
Knapovska jed
Ste že pripravljali grenadirmarš, vojaško bombo ogljikovih hidratov?
Unescova zaščita
Minas – sir iz rudnikov zlata
ocena gostilne
Gostilna pri Zgornjem Kirnu: Prijazna klasika pod Krimom
Moderna kuhinja
Najboljša picerija na severu – i Tigli
Reportaža
Japonska kulinarika je več kot le suši in ramen
Da bi pomagali bolnikom s krvnim rakom, potrebujejo 51.000 evrov
rumene novice
Veganski pes Gorana Višnjića in žene komentira požare v Los Angelesu
Naša preteklost
Jožef Trpin: Živa enciklopedija javnega prevoza v Ljubljani
zda / inavguracija predsednika in carrie underwood
Pevka, ki si jo je izbral Trump
rumene novice
Na Dori favorit tudi skupina Ogenj, ki nasprotuje splavu
Srbska turbofolk pevka Aleksandra Prijović pričakuje otroka
rumene novice
Severinin bivši se je skrivaj poročil z “edino in pravo” ljubeznijo
čudoviti posnetki
(VIDEO) Leto dni pri Prežaganem hlodu
Novo poročilo
Ali je debelost bolezen? Ne vedno
DAN PICOPEKOV
Italijani letno pojedo več kot pet milijonov kilogramov pic
Spremembe na gostinskem trgu: Odprti, zaprti in prenovljeni lokali
sit fit
Recept: Pohani piščančji fileji iz pečice z medeno omako
Nedeljsko kosilo
Linška torta, slaščičarska klasika avstrijske kuhinje
Ocena gostilne
Ribji piknik na Sončnem nabrežju
Izbor
Vino meseca: Šampanjec Charles Heidsieck Brut Reserve NV
intervju
Timon Brataševec, oljkar: Računalniško vodena pridelava oljk
SIT FIT
Recept: Ekspresne cimetove rolice
Ocene gostiln
Leskovački dvor: Mali Leskovac za Bežigradom
intervju
Emilija Pavlič: Ženske bi morale biti ponosne, da znajo kuhati
IDEJA ZA KOSILO
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
Ocena gostilne
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
intervju
Simon Simčič, vinar: Želimo ostati butična peničarska hiša
PREDLOGI
Pet receptov za bolj pestro silvestrovo
SIT FIT
Recept: Pomarančni mousse s piškoti
Sladice, ki navdušijo, so lahko tudi popolnoma enostavne. Ta pomarančni mousse, pripravljen brez kompliciranih tehnik in le z povsod dostopnimi sestavinami, je fantastičen, kremast in tako zelo navdušujoč. Za pripravo potrebujete le pomarančni sok, kremni sir, sladko smetano, malo sladkorja in čokolado ter po želji še pomarančni sladkor. Če želite, pa dodajte še piškotke. Nadvse dobro in nadvse enostavno!
Knapovska jed
Ste že pripravljali grenadirmarš, vojaško bombo ogljikovih hidratov?
Recept
Kremna lečina omaka s polento
Predlog
Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
IDEJA ZA KOSILO
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
Pet receptov za bolj pestro silvestrovo
sit fit
Recept: Pohani piščančji fileji iz pečice z medeno omako
Nedeljsko kosilo
Linška torta, slaščičarska klasika avstrijske kuhinje
SIT FIT
Recept: Ekspresne cimetove rolice
Sit Fit
Recept: Neverjetna solata z listnatim ohrovtom
Jed vseh slojev
Žolca – poslastica iz kolagenske juhe
Japonska
Tempura, hrustljavo japonsko cvrtje, s pestro zgodovino
ocena gostilne
Gostilna pri Zgornjem Kirnu: Prijazna klasika pod Krimom
Moderna kuhinja
Najboljša picerija na severu – i Tigli
Po domače
Gostilna Pri lipi Maribor: Pri najboljši pohani kuri na Štajerskem
Ocene gostiln
Leskovački dvor: Mali Leskovac za Bežigradom
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
pregled
Spremembe na gostinskem trgu: Odprti, zaprti in prenovljeni lokali
Ocena gostilne
Ribji piknik na Sončnem nabrežju
Po domače
Gostilna Švab Hrastovlje: Po istrsko veselo pri Mrtvaškem plesu
Ocene gostiln
Gostilna Kunst: Po domače brez domačih sil
Ocene gostiln
Kosilo s spektakularnim pogledom na Blejski otok
Ocene gostiln
San Mauro: Konoba s prašičema na straži
Unescova zaščita
Minas – sir iz rudnikov zlata
Reportaža
Japonska kulinarika je več kot le suši in ramen
intervju
Emilija Pavlič: Ženske bi morale biti ponosne, da znajo kuhati
Izbor
Vino meseca: Šampanjec Charles Heidsieck Brut Reserve NV
Timon Brataševec, oljkar: Računalniško vodena pridelava oljk
čokoladomanija
Dubajska čokolada postala hit letošnjih praznikov. Kriv je tiktok
Madžarska
Michelinova zvezdica tik za slovensko mejo
slastne kroglice
Fritule, miške …, ko zadiši po praznikih
Unescova zaščita
Arabska kava kot simbol radodarnosti in povezovanja družbe
intervju
Pekovski izziv: Paneton je za peke enako, kot je Everest za alpiniste
Mozart kroglice
Po 127 letih ustavili proizvodnjo legendarne avstrijske slaščice
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×